30 Ağustos Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Kutlama töreni, Vali Dr. Hülya Kaya, Ak Parti Yalova Milletvekilli Meliha Akyol, Garnizon..

30 Ağustos Coşkuyla Kutlandı
Yayınlanma: Güncelleme: 94 views

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Kutlama töreni, Vali Dr. Hülya Kaya, Ak Parti Yalova Milletvekilli Meliha Akyol, Garnizon Komutanı Deniz Albay Cenk Topuz, Yalova Belediye Başkan Mustafa Tutuk, il protokolü, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen tören Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam etti. Ardından Vali Dr. Hülya Kaya, Garnizon Komutanı ve Yalova Belediye Başkanı ile beraber tören bölüğü, il protokolü ve vatandaşlarımızın bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi. Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisinin ardından askeri tören bölüğü tarafından gerçekleşen tören geçişi ile kutlama töreni son buldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törenin ardından, Vali Dr. Hülya Kaya, protokol üyeleri ile birlikte Valilik Makamı’nda tebrikleri kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Vali Dr. Hülya Kaya’nın ev sahipliğinde, aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri, kahraman gazilerimiz, il protokolü, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın katılımıyla Yalova Uygulama Oteli’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı bayramlaşma töreni düzenlendi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.