Ak Parti’de Heyecanlandıran Aday Adayları

Yalova genelinde belediye başkan aday adaylıkları başvuruları devam ederken bugün Ak Parti’de siyasi kulisleri hareketlendiren aday adaylığı başvuruları oldu. Geçtiğimiz günlerde Yalova Belediye Başkanlığına Yusuf Ziya Şener, Hüseyin Uygun gibi..

Ak Parti’de Heyecanlandıran Aday Adayları
Yayınlanma: Güncelleme: 408 views

Yalova genelinde belediye başkan aday adaylıkları başvuruları devam ederken bugün Ak Parti’de siyasi kulisleri hareketlendiren aday adaylığı başvuruları oldu.

Geçtiğimiz günlerde Yalova Belediye Başkanlığına Yusuf Ziya Şener, Hüseyin Uygun gibi isimler aday adaylığı başvurusunda bulunurken bugün de önceki dönem Termal Belediye Başkanı İsmail Atik Yalova Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aday olacak ismi Yalova’dan sonra en çok merak edilen belediyelerden biri olan Çiftlikköy’de önceki dönem Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, önceki dönem Yeşilay Yalova Şube Başkanı ve Ak Parti yöneticisi Ali Faik Aydın,  başvuru yaptı.

 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.