Adnan Menderes Mahallesi’nde Bakım ve Onarım Çalışmaları Başladı

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Adnan Menderes Mahallesi’nde kapsamlı bir çalışma başlattı. Adnan Menderes Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, mahalle genelinde başlatılan çalışmalar öncesinde tespit etmiş oldukları cadde ve..

Adnan Menderes Mahallesi’nde Bakım ve Onarım Çalışmaları Başladı
Yayınlanma: Güncelleme: 63 views

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Adnan Menderes Mahallesi’nde kapsamlı bir çalışma başlattı.
Adnan Menderes Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, mahalle genelinde başlatılan çalışmalar öncesinde tespit etmiş oldukları cadde ve sokaklarda parke, yol ve kaldırımda oluşan hasarların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren yetkililer: “ Adnan Menderes Mahallesi’nde önceden tespit etmiş olduğumuz alanlarda bakım ve onarım çalışmaları yapıyoruz. Çeşitli kurumlar tarafından yapılan çalışmalar sonrasında yol, kaldırım ve parke yollarda çökme ile birlikte bozulmalar meydana gelmişti. Bunların onarımını gerçekleştirdik. Diğer bölgelerde tespit etmiş olduğumuz alanlarda çalışmalarımız devam ediyor” dediler.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.