Adnan Menderes Mahallesi’ne Çok Amaçlı Saha ve Halı Saha Yapıldı

Yalova Belediyesi ekipleri tarafından Adnan Menderes Mahallesi’ne çok amaçlı saha ve halı sahanın yapım işlemleri tamamlandı. Çok amaçlı saha 17×31 metre, halı saha ise 12,10 x 19,60 metre ölçülerinde tasarlandı…

Adnan Menderes Mahallesi’ne Çok Amaçlı Saha ve Halı Saha Yapıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 180 views

Yalova Belediyesi ekipleri tarafından Adnan Menderes Mahallesi’ne çok amaçlı saha ve halı sahanın yapım işlemleri tamamlandı.

Çok amaçlı saha 17×31 metre, halı saha ise 12,10 x 19,60 metre ölçülerinde tasarlandı. Şehit Yaşar Kuş Caddesi ve Yazar Ahmet Akyol kesişimine yapılan sahalar gençler tarafından beğenildi. Mahallenin böyle bir alana ihtiyacı olduğunu kaydeden vatandaşlar, “Çocuklarımız basketbol ve futbol oynamak için yaklaşık 10 dakikalık mesafeyi yürüyorlardı. Artık sahalar mahallemizde. Şimdiden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve ekibini kutluyoruz. Yalova Belediyesi gençler için güzel alanlar oluşturuyor” şeklinde konuştular.

Öte yandan sahaların kullanımı çevre düzenlemelerin de yapımının ardından faaliyete geçecek.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.