Ali Kayalı Adına Şampiyona Düzenlendi

Yalova Belediyespor antrenörlerinden eski Milli Güreşçi Ali Kayalı adına Sakarya’da 20 Yaş Altı Serbest Güreş Şampiyonası düzenlendi. Serdivan Spor Salonu’nda Ali Kayalı adına düzenlenen şampiyonaya 114 kulüpten toplam 450 sporcu..

Ali Kayalı Adına Şampiyona Düzenlendi
Yayınlanma: Güncelleme: 198 views

Yalova Belediyespor antrenörlerinden eski Milli Güreşçi Ali Kayalı adına Sakarya’da 20 Yaş Altı Serbest Güreş Şampiyonası düzenlendi.

Serdivan Spor Salonu’nda Ali Kayalı adına düzenlenen şampiyonaya 114 kulüpten toplam 450 sporcu katıldı. Dereceye giren sporculara madalyaları ve takımlara kupaları federasyon yetkilileri tarafından takdim edildi. Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreşten Sorumlu Asbaşkanı ve Yalova Belediyespor antrenörü olan Ali Kayalı, organizasyonun başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek, geleceğin olimpiyat şampiyonlarını burada izlediklerini ifade etti.

Şampiyonanın kendi adına düzenlenmiş olduğundan dolayı onur duyduğunu belirten Kayalı; ” Böyle bir şampiyonaya adımın verilmesi beni oldukça mutlu eti. Önemli olan yaşarken bir kişinin anılması ve jest yapılması çok güzel bir duygu” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.