Başkan Kurt Polis Teşkilatının 179.Yıldönümü Törenine Katıldı

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü hasebiyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından..

Başkan Kurt Polis Teşkilatının 179.Yıldönümü Törenine Katıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 22 views

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü hasebiyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Polis Teşkilatı adına hazırlanan çelengi Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıta sundu.

Polis Teşkilatının önemine vurgu yapan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt; “Can ve mal güvenliğimizi temin eden, bizler için gözlerini kırpmadan canlarını tehlikeye atan, icra ettikleri şerefli vazifeden ötürü büyük ihtiram duyduğunu” ifade ederek törene katılan polislerimizin Polis Haftası’nı ve polis teşkilatımızın 179’uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.