Başkan Tutuk Kandil Simidi İkramında Bulundu

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Berat Kandili dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. Berat Kandili dolayısıyla vatandaşların kandilini kutlayan ve kandil simidi ikramında bulunan..

Başkan Tutuk Kandil Simidi İkramında Bulundu
Yayınlanma: Güncelleme: 104 views

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Berat Kandili dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.

Berat Kandili dolayısıyla vatandaşların kandilini kutlayan ve kandil simidi ikramında bulunan Başkan Tutuk’a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları’da eşlik etti.

Berat Kandili nedeniyle hemşehrilerimizle bir araya geldik” diyen Başkan Tutuk; “Ortak değerlerimiz etrafında buluşan tüm hemşehrilerimin kandilini kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olacağı nice kandiller diliyorum. Bu vesileyle hem hemşehrilerimizle bir araya geldik hem de Berat Kandili dolayısıyla hemşehrilerimize kandil simidi ikram ettik” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.