Başkan Tutuk Partililer ve Vatandaşlar Tarafından Coşkuyla Karşıladı

Bugün İstanbul’da Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan Ak Parti Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Cumhuriyet Meydanında parti teşkilatı ve vatandaşlar tarafından karşılandı…

Başkan Tutuk Partililer ve Vatandaşlar Tarafından Coşkuyla Karşıladı
Yayınlanma: Güncelleme: 59 views
Bugün İstanbul’da Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan Ak Parti Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Cumhuriyet Meydanında parti teşkilatı ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
Burada vatandaşlara hitap eden Ak Parti Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk; “Yalova tarihinde yapılmamış yatırım ve hizmetleri yaptık. Yeni dönemde daha iyilerini hep birlikte yapacağız” dedi.
Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ise açıklamasında” 31 Mart sabahına kadar terimizin son damlasına kadar çalışacak, Yalova’mızı hakettiği değere ve hizmete kavuşturarak milletimizin derdi ile hemhâl olacağız” açıklamasını yaptı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.