Cem Sadıker’in Saha Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

CHP’nin Çiftlikköy Belediye başkan aday adaylarından Cem Sadıker çalışmalarını hızlandırdı. Adaylık açıklamalarına günler hatta belki saatler kala Çiftlikköy halkının ismini aday olarak beklediği Sadıker, Çiftlikköy Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma..

Cem Sadıker’in Saha Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
Yayınlanma: Güncelleme: 79 views
CHP’nin Çiftlikköy Belediye başkan aday adaylarından Cem Sadıker çalışmalarını hızlandırdı. Adaylık açıklamalarına günler hatta belki saatler kala Çiftlikköy halkının ismini aday olarak beklediği Sadıker, Çiftlikköy Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Erzurumlular Dernek Başkanı Erdoğan PASİN ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde geçen ziyarette Çiftlikköy ve yerel seçimler konuşuldu. Karşılıklı olumlu bir havada geçen ziyaret sonunda dernek başkanı Erdoğan PASİN, Sadıker’e Erzurumlular olarak başarı dileklerini iletti. Çiftlikköy için doğru olan her projenin yanında olacaklarını belirten Pasin, adaylık oluşması halinde Sadıker’e dernek olarak resmi ziyaret davetlerini de yinelediler.
Sadıker ise ziyaretten son derece memnun kaldığını, Erzurumluların, Çiftlikköy ve geleceği hakkında son derece duyarlı olduklarını gözlemleyerek ayrıldığını söyledi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.