Çiftlikköy Sahilinde Derin Temizlik

Çiftlikköy sahili tertemiz oluyor. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın talimatlarıyla ilçe sahilinde meydana gelen balçıklanma ve yosun kirliliğini bertaraf etmek amacıyla kıyı temizleme çalışmaları yapılıyor. Çiftlikköy Belediyesi Temizlik İşleri..

Çiftlikköy Sahilinde Derin Temizlik
Yayınlanma: Güncelleme: 92 views

Çiftlikköy sahili tertemiz oluyor. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın talimatlarıyla ilçe sahilinde meydana gelen balçıklanma ve yosun kirliliğini bertaraf etmek amacıyla kıyı temizleme çalışmaları yapılıyor. Çiftlikköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından iş makineleriyle sürdürülen çalışmalar kapsamında kumsallarda tesviye çalışmaları, kum elemeleri ve yosun toplama çalışmaları gerçekleştirildi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Yaz sezonunda hemşerilerimizin kumsallarımızdan en güzel şekilde faydalanabilmesi amacıyla bu çalışmaları yapıyoruz. Hafta içi ve hafta sonu, gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herşey güzel bir Çiftlikköy için” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.