Çınarcıklı Taraftarlar Depremzede Çocuklar İçin Sahaya Oyuncak Yağdırdı

Yalova Süper Amatör Ligde mücadele eden Çınarcık Belediyespor’un taraftar grubu, depremzede çocuklar için sahayı oyuncaklarla doldurdular. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük deprem, 11 ilde yıkıma neden olmuştu. Çınarcık Belediyespor’un..

Çınarcıklı Taraftarlar Depremzede Çocuklar İçin Sahaya Oyuncak Yağdırdı
Yayınlanma: Güncelleme: 538 views

Yalova Süper Amatör Ligde mücadele eden Çınarcık Belediyespor’un taraftar grubu, depremzede çocuklar için sahayı oyuncaklarla doldurdular.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük deprem, 11 ilde yıkıma neden olmuştu. Çınarcık Belediyespor’un taraftar grubu, deprem arasının ardından Yalova Süper Amatör Liginin 14. hafta Esenköy Belediyespor’la maçında depremzede çocuklar için maçın 4’üncü dakika 17’nci saniyesinde sahaya oyuncaklar attılar.

Karşılaşmanın 4’üncü dakika 17’nci saniyesinde tribünlerden deprem bölgesine gönderilme üzere atkı ve oyuncaklar atıldı. Atılan oyuncaklar, Çınarcık Belediyespor futbolcuları ve görevlileri tarafından toplandı. Karşılaşmayı 4-1’lik skorla Çınarcık Belediyespor kazanarak Yalova Süper Amatör Lig’de liderliğini sürdürdü.

Çınarcık Belediyespor taraftar grubu 6 Şubat’ta Kahramanmaraş̧ merkezli meydana gelen 7.7 ‘lik depremin yaralarını sarmaya ülkece devam ettiğimiz bugünlerde sarı siyah renklere gönül vermiş büyük Çınarcık Belediyespor taraftarı olarak depremden etkilenen küçük kardeşlerimizi, bir nebzede mutlu olmasını sağlamak adına böyle bir organizasyon yaptık. Sahaya atılan oyuncaklar inşallah depremzede kardeşlerimizin yüzlerini bir parça da olsa güldürürse ne mutlu bize dediler.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.