Çınarcık’ta Ay Deresi Çalışmaları Devam Ediyor

Çınarcık Belediyesi ve Devlet Su İşleri ile birlikte Ay Deresinde onarım ve düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çınarcık Belediyesi ile Devlet Su İşlerinin ortaklaşa yürüttüğü Ay Deresi onarım ve düzenleme..

Çınarcık’ta Ay Deresi Çalışmaları Devam Ediyor
Yayınlanma: Güncelleme: 99 views

Çınarcık Belediyesi ve Devlet Su İşleri ile birlikte Ay Deresinde onarım ve düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çınarcık Belediyesi ile Devlet Su İşlerinin ortaklaşa yürüttüğü Ay Deresi onarım ve düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çınarcık Belediyesi ekipleri Ay Deresinde onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına hızlıca devam ediyorlar. Belediye ekipleri Ay Deresi içerisine temel beton döküm çalışmalarının ardından şimdide yaya ve araçların geçişleri için köprü çalışmalarına başladılar. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, çalışmaları yakından takip ederek, personele yapmaları gerekenler hakkında talimatlar verdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.