Çınarcık’ta Hız Kasisleri Yapılıyor

Çınarcık Belediyesi, şehir merkezindeki trafik akışında araç ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla cadde ve bulvarlarda hız kesici çalışmalarına devam ediyor. Çınarcık Belediyesi ekipleri araçların hız limitlerine uyması ve yayaların yaya..

Çınarcık’ta Hız Kasisleri Yapılıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 221 views

Çınarcık Belediyesi, şehir merkezindeki trafik akışında araç ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla cadde ve bulvarlarda hız kesici çalışmalarına devam ediyor.

Çınarcık Belediyesi ekipleri araçların hız limitlerine uyması ve yayaların yaya geçitlerinden daha güvenli geçişini sağlamak ve olası kazaların önüne geçebilmek amacıyla şehrin birçok noktasında hız kesici kasislerin montajına devam ediyorlar.

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Çamlık Mahallesi Metin Aslan Caddesinde araç ve yaya hareketliliğinin yoğun olduğu noktalarda hız kesici kasislerin montajını tamamladılar. Çınarcık Belediyesi ekipleri tarafından Metin Aslan Caddesinde hız kesici kasislerin montajını tamamlanırken ihtiyaç duyulan diğer noktalarda da belirlenen program dahilinde hız kesici kasis yapma çalışmalarına devam edilecektir.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.