Çınarcık’ta Protokol Bayramlaştı

Çınarcık’ta Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni, Çınaraltı Çay Bahçesinde gerçekleştirildi. Bayramlaşma töreninde Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa..

Çınarcık’ta Protokol Bayramlaştı
Yayınlanma: Güncelleme: 123 views

Çınarcık’ta Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni, Çınaraltı Çay Bahçesinde gerçekleştirildi.

Bayramlaşma töreninde Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, mahalle muhtarları , ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.

Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten bayramlaşma töreninin ardından Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personel ile Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinin de Ramazan Bayramlarını kutladılar.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.