Çınarcık’ta Yağmur Sonrası İlçe Genelinde Temizlik Çalışması

Çınarcık Belediyesi Temizlik Hizmetleri Birimi ekipleri; ilçe genelinde kapsamlı bir şekilde yıkama çalışmalarına devam ediyorlar. Çınarcık Belediyesi, yağmur sonrası oluşan olumsuz etkileri minimize etmek ve şehirde temizlik sağlamak amacıyla harekete..

Çınarcık’ta Yağmur Sonrası İlçe Genelinde Temizlik Çalışması
Yayınlanma: Güncelleme: 147 views

Çınarcık Belediyesi Temizlik Hizmetleri Birimi ekipleri; ilçe genelinde kapsamlı bir şekilde yıkama çalışmalarına devam ediyorlar.

Çınarcık Belediyesi, yağmur sonrası oluşan olumsuz etkileri minimize etmek ve şehirde temizlik sağlamak amacıyla harekete geçti. Son günlerde etkili olan yoğun yağışların ardından oluşan çamur ve kirlilikle mücadele etmek adına Çınarcık Belediyesi Temizlik Hizmetleri ekipleri ilçe genelinde geniş kapsamlı bir yıkama çalışması yaptı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan temizlik seferberliği kapsamında, ana caddeler, sokaklar ve kamusal alanlar özenle temizlendi. Çınarcık Belediyesi Temizlik Hizmetleri ekipleri, yüksek basınçlı su kullanarak çamurun ve kirliliğin temizlenmesi için titiz bir çalışma sergiledi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.