Delegeler Sandığa Gitti Muharrem İnce Adaylığını Açıkladı

Memleket Partisi’ndeki Cumhurbaşkanı Adayını belirlemek üzere yapılan ön seçim devam ediyor. İl Başkanı Ertan Şener’de kayıtlı olduğu Merkez İlçe Başkanlığı’na gelerek oyunu kullandı. Seçimlerle ilgili bir açıklama yapan Memleket Partisi..

Delegeler Sandığa Gitti Muharrem İnce Adaylığını Açıkladı
Yayınlanma: Güncelleme: 141 views

Memleket Partisi’ndeki Cumhurbaşkanı Adayını belirlemek üzere yapılan ön seçim devam ediyor. İl Başkanı Ertan Şener’de kayıtlı olduğu Merkez İlçe Başkanlığı’na gelerek oyunu kullandı.

Seçimlerle ilgili bir açıklama yapan Memleket Partisi Yalova İl Başkanı Ertan Şener, “Cumhurbaşkanı Adayımızı belirlemek için gerçekleştirdiğimiz ön seçimde oy kullanma işlemi devam ediyor. Tek aday olmasına rağmen üyelerimiz yoğun bir katılım gösteriyorlar. Bir başka sevindirici nokta ise oy kullanmaya gelen üyelerimiz tek başlarına gelmiyorlar. Yanlarında eşlerini dostlarını da getiriyorlar. Özellikle gençler olmak üzere her yaştan insanlar gönüllü olarak gelip üyelik başvurusu yaptı.

Bir kez daha hatırlatayım ki; Türkiye’de adayını ön seçimle belirleyen ilk ve tek parti biziz. Parti içi demokrasi ülke demokrasinin teminatıdır” dedi.

Şener oy kullandığı esnada gelerek partilerine üye olan bazı gençlerle birlikte fotoğrafta çekildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.