Deprem Gerçeği Paneli ve Belgesel Gösterimi YTSO’da Gerçekleştirildi

“Deprem Gerçekliği” Paneli, Uluslararası Müteahhit Sanayici ve İş Adamları Derneği, İlim Kültür Tarih ve Ekolojik Araştırmaları Merkezi ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yalova Temsilciliğinin katılımıyla Yalova Ticaret ve Sanayi Odası..

Deprem Gerçeği Paneli ve Belgesel Gösterimi YTSO’da Gerçekleştirildi
Yayınlanma: Güncelleme: 491 views

“Deprem Gerçekliği” Paneli, Uluslararası Müteahhit Sanayici ve İş Adamları Derneği, İlim Kültür Tarih ve Ekolojik Araştırmaları Merkezi ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yalova Temsilciliğinin katılımıyla Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

17 Ağustos’tan 6 Şubat’a Deprem Gerçekliği ve Büyük İstanbul Depremine Hazırlık konulu panel öncesinde İsmail Kahraman tarafından hazırlanan “Deprem Gerçeği” Belgeselinin Ön Gösterimi ve geçmiş depremlerde ulusal basına yansıyan deprem karelerinden oluşan resim sergisi yapıldı.

YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Engin’in açılış konuşması sonrasında Belgesel Yapımcısı İsmail Kahraman moderatörlüğünde başlayan panelde Yalova İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kasım Polat, Uluslararası Müteahhit Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Zeki Gedikoğlu ve Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Kemalettin Yılmaz’ın sunumları gerçekleştirildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.