Dünya Şampiyonu Çınarcık’ta

2023 Dünya Güreş Şampiyonası’nda 68 kiloda dünya şampiyonu olan Buse Tosun Çavuşoğlu şampiyonluk kemeri ile Çınarcık’a geldi. Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, milli forma için mücadele ettiği 2023 Dünya Güreş..

Dünya Şampiyonu Çınarcık’ta
Yayınlanma: Güncelleme: 200 views

2023 Dünya Güreş Şampiyonası’nda 68 kiloda dünya şampiyonu olan Buse Tosun Çavuşoğlu şampiyonluk kemeri ile Çınarcık’a geldi.

Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, milli forma için mücadele ettiği 2023 Dünya Güreş Şampiyonası’nda 68 kiloda finalde Moğolistanlı rakibi Delgermaa Enkhsaikhan’ı tuşla mağlup ederek Dünya Şampiyonu oldu.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Dünya Şampiyonu Buse Tosun Çavuşoğlu’nu Belediye Hizmet Binası’nın önünde karşıladı.

Ay yıldızlı bayrağı Dünya Güreş Şampiyonası’nda zirvede dalgalandıran, Türk Milli Marşını herkese dinleten Şampiyon Güreşçimiz Buse Tosun Çavuşoğlu’nu , Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in yanı sıra eşi Elif Soyer, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, belediye çalışanları ve vatandaşlar karşıladı.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu’nu, Milli Takım Güreş Antrenörü Murat Gençtürk’ü ve Çınarcık İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gözde Gençtürk’ü makamında ağırladı.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ile Yalova ve Türkiye’yi uluslararası müsabakalarda en iyi şekilde temsil eden ve sayısız başarıya imza atan milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu’nun spor ve hedefleri hakkında uzunca bir süre sohbet ettikten sonra Buse Tosun Çavuşoğlu ile özel kutlama pastasını kestiler.

BAŞKAN NUMAN SOYER, “ALLAH’IN İZNİYLE DAHA NİCE ŞAMPİYONLUKLAR GELECEK”

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Buse’nin tüm maçlarını televizyondan izlediğini ifade ederek, “İlimizi ve ülkemizi uluslararası alanda başarı ile temsil eden ve bizlere büyük gurur yaşatan milli güreşçimiz Buse Tosun Çavuşoğlu’nun final maçını seyrederken heyecan son noktadaydı. Bizlere büyük gurur yaşatan milli güreşçimiz Buse Tosun Çavuşoğlu’nu kutlar, başarılarının devamını dilerim. Umarım bir dahaki ziyaretinde olimpiyat madalyası ile gelerek tarihi bir başarıya daha imza atar’’ dedi.

Buse Tosun Çavuşoğlu da çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek ‘’ Şampiyon olacağıma inancım tamdı. Çok şükür altın madalyayı ülkeme ve Yalova’ya getirdim. Size söz verdiğim gibi dünya şampiyonu kemerini Çınarcık’ımıza ve size getirdim. İnşallah olimpiyatlarda da altın madalya alıp tekrar bu mutluluğu birlikte yaşarız.’’ diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.