Fazlaca, Vatandaşlarla Buluştu

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Belediye Konferans Salonunda vatandaşlarla buluşarak, “Hayırlı Olsun” dileklerini kabul etti. Vatandaşların “Hayırlı Olsun” dileklerini kabul eden Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, öneri ve sorunları da..

Fazlaca, Vatandaşlarla Buluştu
Yayınlanma: Güncelleme: 36 views

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Belediye Konferans Salonunda vatandaşlarla buluşarak, “Hayırlı Olsun” dileklerini kabul etti.

Vatandaşların “Hayırlı Olsun” dileklerini kabul eden Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, öneri ve sorunları da dinledi.

“Elimizden gelen çalışmayı yapacağız”

Vatandaşla sürekli iletişim halinde olduklarını dile getiren Başkan Fazlaca, “Bizler; ilçemize hizmet etmek, halkımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak için elimizden gelen çalışmayı yapacağız” ifadelerini kullandı.

“Tüm fikirler çok önemli”

‘Herkesin fikirleri ve önerileri bizim için çok kıymetli’ diyen Başkan Fazlaca, katılımcılara teşekkür ederek, “Halkçı bakış açısı ve ortak akılla, vatandaşlarımızın taleplerini her zaman ön planda tutarak Altınova için hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Soru-cevap şeklinde devam eden toplantıda Başkan Fazlaca vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı, incelemek üzere notlar aldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.