Geleceğin Yıldızı Ahmet Haşim Atlı’dan Ziyaret

Çınarcık Fırtınaspor’dan PTT 1. Lig ekibi Boluspor’a transfer olan Ahmet Haşim Atlı, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e ziyaret etti. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Fırtınaspor U-14 takımında forvet oynayan..

Geleceğin Yıldızı Ahmet Haşim Atlı’dan Ziyaret
Yayınlanma: Güncelleme: 98 views

Çınarcık Fırtınaspor’dan PTT 1. Lig ekibi Boluspor’a transfer olan Ahmet Haşim Atlı, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e ziyaret etti.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Fırtınaspor U-14 takımında forvet oynayan Ahmet Haşim Atlı’yı ve Çınarcık Fırtınaspor Başkanı Yaşar Kandemir’i makamında ağırladı. Transfer süreci ve futbol adına bir süre sohbet edildikten sonra Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, geleceğin yıldızı Ahmet Haşim Atlı’ya hediyesini takdim etti.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, “Çınarcık Fırtınaspor’dan , PTT 1. Lig ekibi Boluspor alt yapısına transfer olan 14 yaşındaki Çınarcıklı Ahmet Haşim Atlı kardeşime, yeteneği ve çalışkanlığı ile futbolda geleceğin yıldızları arasına gireceğine eminim. Mütevazi , çalışkan ve güzel ahlaklı Atlı’ya spor ve eğitim hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.