İl Özel İdaresi Asfalt Tesisini Hizmete Açıyor

İl Özel İdaresi tarafından asfaltın maliyetini azaltmak ve kuruma gelir kazandırmak için yapılan asfalt tesisi kısa süre sonra açılacak. Köy yolları başta olmak üzere yol kalitesini arttıracak tesisle ilgili bilgi..

İl Özel İdaresi Asfalt Tesisini Hizmete Açıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 115 views
İl Özel İdaresi tarafından asfaltın maliyetini azaltmak ve kuruma gelir kazandırmak için yapılan asfalt tesisi kısa süre sonra açılacak. Köy yolları başta olmak üzere yol kalitesini arttıracak tesisle ilgili bilgi veren İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Yalova İl Özel İdaresi olarak, ilimize çok önemli bir tesis kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Yakında açılışını yapacağımız 160 ton/saat kapasiteli Asfalt Plent Tesisi ile köylerimizin ve belediyelerimizin asfalt ihtiyacını daha etkin bir biçimde ve yüksek standartlarda karşılayacağız. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.