Lodostan Dolayı Oluşan Yosunlar Kısa Sürede Temizlendi

Geçtiğimiz hafta sonu ilimizi etkisi altına alan lodos ve yağışın ardından kıyı şeridimize vuran yosunların temizliği Yalova Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Gazipaşa Caddesi ve..

Lodostan Dolayı Oluşan Yosunlar Kısa Sürede Temizlendi
Yayınlanma: Güncelleme: 93 views

Geçtiğimiz hafta sonu ilimizi etkisi altına alan lodos ve yağışın ardından kıyı şeridimize vuran yosunların temizliği Yalova Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Gazipaşa Caddesi ve Doğu Sahil Bandında gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında sahil şeridine vuran yosunlar kepçe, tırmıkla toplanıp ardından kamyonlarla taşınıyor. Ayrıca lodosun etkisiyle kumsallarda bulunan atıklar ise kumsal temizleme aracıyla elenerek toplanıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi Yetkilileri; “Geçtiğimiz hafta sonu yaşanan yağış ve lodosun etkisiyle sahil şeritlerimizde yosunlanma meydana geldi. Bununla birlikte katı atıklar ve ağaçların dalları kumsallarımızda kötü görüntü oluşmasına fırsat vermeden ekiplerimiz tarafından temizleme çalışmalarına başlanıldı” dediler.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.