Meliha Akyol İftarını Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Yaptı

Ak Parti Yalova Milletvekili ve Milletvekili Adayı Meliha Akyol, dün Ankara’da gerçekleştirilen Ak Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı sonrasında düzenlenen iftar programına katıldı. İftarda Cumhurbaşkanı ve Ak..

Meliha Akyol İftarını Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Yaptı
Yayınlanma: Güncelleme: 139 views

Ak Parti Yalova Milletvekili ve Milletvekili Adayı Meliha Akyol, dün Ankara’da gerçekleştirilen Ak Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı sonrasında düzenlenen iftar programına katıldı.

İftarda Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı masayı paylaşan Vekil Akyol, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile seçim süreci ve Yalova’daki çalışmalar hakkında sohbet etti. Programla ilgili fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol; “Milletvekili adaylarımız ve AK teşkilatımız ile birlikte durmadan, yorulmadan çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.