Muharrem İnce Özgür Özel İle Yalova’yı Görüşmüş

Bir süredir kulislerde konuşulan Yalova’da muhalefet adayının belirlenme stratejisi hakkında Sözcü Gazetesi’nden İsmail Saymaz köşe yazısında detay verdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel İle Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin..

Muharrem İnce Özgür Özel İle Yalova’yı Görüşmüş
Yayınlanma: Güncelleme: 54 views
Bir süredir kulislerde konuşulan Yalova’da muhalefet adayının belirlenme stratejisi hakkında Sözcü Gazetesi’nden İsmail Saymaz köşe yazısında detay verdi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel İle Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin neler konuştuğunu İnce’den dinleyen Gazeteci Saymaz, İnce’nin Yalova hakkında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e bilgi verdiğini ifade etti.

İşte köşe yazısının o kısmı;

Özel’le görüşmeniz nasıl geçti?

Özel, “Yakında baş başa görüşelim. Size iadeiziyarete geleceğiz” dedi. İş çok zor. Özel’e bunu anlattım. Dedim ki, “İş kolay değil.

Katkı sağlamak istiyorum. Ciddiye alalım, bir sürü yer gider” dedim. Yalova ile ilgili bilgi verdim. “Bunlar talep değil, tespit” dedim.

Kaynak: https://www.sozcu.com.tr/imamoglu-nun-istanbul-ittifaki-stratejisi-p13743?fbclid=IwAR0t4BPbaMGHvO_IJC5zZYgf4AWd7chTzACMBhjnU95iVjAVD1ofFyOFhUY

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.