Oral: Esnafımız İle İstişare Halindeyiz

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki esnaflarla kahvaltıda bir araya gelmeye devam ediyor. Düzenlenen kahvaltı programlarında Başkan Oral, haftanın belli günleri esnafın dükkânında kahvaltı yaparak, görüş alışverişinde bulunuyor. Altınova..

Oral: Esnafımız İle İstişare Halindeyiz
Yayınlanma: Güncelleme: 86 views

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki esnaflarla kahvaltıda bir araya gelmeye devam ediyor. Düzenlenen kahvaltı programlarında Başkan Oral, haftanın belli günleri esnafın dükkânında kahvaltı yaparak, görüş alışverişinde bulunuyor.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, esnaf kahvaltılarına devam ediyor. Başkan Oral son olarak, Mehmet Çelik ve Servet Çelik ile kahvaltı yaptı. Altınova Esnaflarından Mehmet Çelik ve Servet Çelik’in ev sahipliklerinde geçen kahvaltılar oldukça nezih bir ortamda gerçekleşti.

El birliğiyle

Esnafın sorunlarını dinleyen ve görüş alışverişinde bulunan Başkan Oral, Altınova’nın her alanda büyüyüp geliştiğini, bunda esnaf ve sanatkârın büyük katkısı olduğunu ifade etti.

Başkan Oral, “İlçemizi el ele vererek büyütüyoruz. Esnaflarımızla karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuyor, sıkıntıları ve çalışmaları ele alıyoruz. Bu etkinliğimiz her iki taraf açısından da oldukça yararlı geçiyor. Bu çerçevede de esnafımızla bir araya geliyoruz. Toplumumuzun her kesimin görüşleri bizim için büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızla sohbet edip, dilek ve şikâyetlerini dinlemeye devam edeceğiz. İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.