Oral: İlk Günkü Heyecanla, Canla Başla Hizmetlere Devam

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Teşkilatı ile birlikte temayül yoklamasına katıldı. Temayül yoklamasında konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Temayül yoklamasının AK Partimize, AK..

Oral: İlk Günkü Heyecanla, Canla Başla Hizmetlere Devam
Yayınlanma: Güncelleme: 422 views

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Teşkilatı ile birlikte temayül yoklamasına katıldı.

Temayül yoklamasında konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Temayül yoklamasının AK Partimize, AK Teşkilatlarımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Durmak Yok! Birlikte, ilk günkü heyecanla, canla başla, Altınova’mıza vizyon eserler, tarihi hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz inşallah.”

Tercihler yapıldı

Belediye başkanlığı aday adaylığı sürecini tamamlayan AK Parti’de temayül yoklaması yapıldı. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen yoklamaya AK Parti Altınova İlçe Teşkilatı da katılarak tercihlerini yaptı.

‘İlçemiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz’

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ile bir araya gelen Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül, “Mahalli İdareler Seçimlerinde adaylarımızı belirlemek için bugün buradayız. Biz üzerimize düşeni yaptık, takdir genel merkezimizin. İlçemiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘Hayırlı olsun’

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da salona gelerek, temayül yoklamasına katıldı. Burada partililerle bir araya gelen Dr. Oral, “Temayül yoklamasının AK Partimize, AK Teşkilatlarımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Durmak yok, birlikte, ilk günkü heyecanla, canla başla, Altınova’mıza vizyon eserler, hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.