Paskal Deresi Temizlik Çalışmaları Tamamlanıyor

Çınarcık Belediyesi ilçe genelinde dere temizliği çalışmalarına devam ediyor. Çınarcık Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Harmanlar Mahallesi Çaldıran Sokak’tan geçen Paskal Deresi temizlik çalışmaları tamamlanıyor. Çevre ve insan sağlığını..

Paskal Deresi Temizlik Çalışmaları Tamamlanıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 139 views

Çınarcık Belediyesi ilçe genelinde dere temizliği çalışmalarına devam ediyor.

Çınarcık Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Harmanlar Mahallesi Çaldıran Sokak’tan geçen Paskal Deresi temizlik çalışmaları tamamlanıyor.

Çevre ve insan sağlığını tehdit eden olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve görüntü kirliliğine son vermek amacıyla yürütülen dere temizliği çalışmalarında ortaya çıkan atıklar Çınarcık Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor. Çınarcık Belediyesi ekipleri; Çaldıran Sokak’tan geçen Paskal Deresi ve derenin aktığı kanalı temizliyorlar. Çınarcık Belediyesi çevreyi temiz tutmak, halk sağlığını korumak ve kent estetiğini güzelleştirmek amacıyla ilçe genelinde dere temizliği çalışmalarını aralıksız devam ediyor.

Çınarcık genelindeki dereleri her türlü kirlilikten arındırarak halk sağlığına yönelik tehditleri ortadan kaldırmak ve derelerin bulunduğu alanlara güzel bir görünüm kazandırmak için Çınarcık Belediyesi belli bir program dahilinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.