Protokol Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen protokol bayramlaşma töreni Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi. Törene Vali Muammer Erol’un yanı sıra Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Karamürselbey Eğitim..

Protokol Bayramlaştı
Yayınlanma: Güncelleme: 97 views

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen protokol bayramlaşma töreni Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.

Törene Vali Muammer Erol’un yanı sıra Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı V. Dz.P.Yb.Mahmut Korkmaz, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Vali Yardımcısı Harun Kaya, Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan, İl Emniyet Müdürü V. Salih Gözüm, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Ali Naci Binici, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, İl Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Uygulama Otelinde gerçekleştirilen bayramlaşma programının ardından Vali Erol, İl Jandarma Komutanlığı ziyaret ederek personellerle bayramlaştı, akabinde Paşakent Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek huzurevi sakinleri ile bayramlaştıktan sonra son olarak polis lokalinde İl Emniyet Müdürlüğü personelleriyle bayramlaştı.

Vali Muammer Erol bayramlaşma programı kapsamında Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan Kıymetli Ailelerini ve Kahraman Gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek aileleriyle bayramlaştılar.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.