Şampiyon Buse’den Vali Kaya’ya Ziyaret

Belgrad’da yapılan Dünya Güreş Şampiyonası’nda 68 kg. kadınlar kategorisinde Dünya Şampiyonluğu’na ulaşan Çiftlikköy Belediyespor Güreşçisi Buse Tosun Çavuşoğlu, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’la birlikte Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı..

Şampiyon Buse’den Vali Kaya’ya Ziyaret
Yayınlanma: Güncelleme: 80 views

Belgrad’da yapılan Dünya Güreş Şampiyonası’nda 68 kg. kadınlar kategorisinde Dünya Şampiyonluğu’na ulaşan Çiftlikköy Belediyespor Güreşçisi Buse Tosun Çavuşoğlu, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’la birlikte Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı ziyaret etti.

GÜREŞİN 3 DEVİ BİR ARADA

Ziyarette Yalova’nın güreşte ilk Avrupa Şampiyonu Sırrı Acar ve Çiftlikköy’ün ilk Balkan Şampiyonu Ahmet Bozman’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Yalova Güreş İl Temsilcisi Hakkı Bağatar da yer aldı. Yalova Valisi Dr. Kaya, Şampiyon Buse’yi tebrik ederek başarılarının devamını dilerken, kendisine bir hediye takdim etti. Kadınların isterse herşeyi başarabileceğini ifade eden Vali Kaya, azmi ve başarısıyla Dünya Şampiyonluğuna ulaşan Buse Tosun Çavuşoğlu’nun olimpiyatlarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinden emin olduğunu dile getirdi.

BUSE TOSUN ÇAVUŞOĞLU SALONU’NUN AÇILIŞI YAPILDI

Ardından İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden şampiyon güreşçimiz, burada kendisinin ismi verilen ‘BuseTosun Çavuşoğlu Toplantı Salonu’nun açılışını Başkan Silpagar’la birlikte yaparak açılış kurdelesini kesti. İl Emniyet Müdürlüğü personelinin kendisine sürprizi pastasını keserek dilek tutan Çavuşoğlu, bir sonraki hedefi olan olimpiyat şampiyonluğu için moral depoladığını ve bu jestten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

BAŞKAN SİLPAGAR, “HEP BİRLİKTE GURUR DUYDUK”

Türk Milleti olarak gurur duydukları bir zaferi hep birlikte kutladıklarını dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ise, “Dünya Güreş Şampiyonu olarak hepimizin göğsünü kabartan sporcumuz Şampiyon Buse Tosun Çakıroğlu, Yalovamızın İlk Avrupa Şampiyonu Sırrı Acar ve Çiftlikköylü Balkan Şampiyonumuz Ahmet Bozman’la birlikte, Yalova Valimiz Sayın Hülya Kaya’yı ziyaret ettik. İlk ve son şampiyonun bir araya geldiği programın devamında İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Şampiyonumuzun adının verildiği ‘Buse Tosun Çakıroğlu’ VIP Toplantı Salonu’nun açılışını yaparak, şampiyonluk pastasını birlikte kestik. Şampiyonumuzla bir kez daha hep birlikte gurur duyduk” şeklinde konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.