Şehitler Dualarla Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yıldönümü nedeniyle Yalova Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi. Törene, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da katıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü..

Şehitler Dualarla Anıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 209 views

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yıldönümü nedeniyle Yalova Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi. Törene, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Yalova Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi. Törene; Yalova Valisi Muammer Erol, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Cenk Topuz, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm ve diğer kurum müdürleri, dernek başkanları ve yöneticileri ile şehit yakınları katıldı.

Şehitler için İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından okunan duaların ardından şehitlerin kabirlerine karanfiller bırakıldı. Bir anma töreni de Yalova Polis Şehitliği’nde gerçekleştirildi. Duaların okunduğu törende şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.