Servis Araçlarına ‘Şafak’ Denetimi

Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ve Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği Ekiplerince, ilçede faaliyet gösteren servis araçları sabahın ilk saatlerinde denetmendi. Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ve Altınova Belediyesi..

Servis Araçlarına ‘Şafak’ Denetimi
Yayınlanma: Güncelleme: 126 views

Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ve Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği Ekiplerince, ilçede faaliyet gösteren servis araçları sabahın ilk saatlerinde denetmendi.

Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ve Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği Ekiplerince, ilçede faaliyet gösteren servis araçları sabahın ilk saatlerinde denetmendi. Denetimlerde rutin evrakların yanı sıra kış lastiği uygulaması da yapıldı.

Lastikler de denetlendi

Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ve Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği Ekipleri, Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, ilçede öğrenci servis araçlarını denetledi. Denetimlerde kanun ve yönetmeliklerde yer alan unsurların uyulup uyulmadığı ve araçların lastikleri incelendi.

“Aralıksız devam edecek”

Denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade eden Altınova Belediye Zabıta Amiri İlker Gülbahar, “Araçlarda; ilk yardım çantası, yangın söndürme cihazı, her koltuğa emniyet kemeri, okul servislerinde rehber öğretmeni olması, belediye çalışma ruhsatının olması gerekir. İlçe genelindeki denetimlerimiz aralıksız devam etmektedir” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.