Sevda Türküsev Yalova’da Medya ve Toplum Bilinciyle İz Bıraktı

Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen “Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu”nun dün akşamki konuğu Sevda Türküsev oldu. Gazeteci, iletişim uzmanı, yazar ve aynı zamanda sunucu olan Sevda Türküsev ‘ Medya-Aile Toplum’ başlıklı..

Sevda Türküsev Yalova’da Medya ve Toplum Bilinciyle İz Bıraktı
Yayınlanma: Güncelleme: 67 views

Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen “Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu”nun dün akşamki konuğu Sevda Türküsev oldu. Gazeteci, iletişim uzmanı, yazar ve aynı zamanda sunucu olan Sevda Türküsev ‘ Medya-Aile Toplum’ başlıklı söyleşisiyle Yalovalıları bilgi dolu bir muhabbetle buluşturan Türküsev, etkinlikte önemli konulara vurgu yaptı.

Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde saat 20:00’da başlayan programa ilgi oldukça büyüktü. Medyanın aile ve toplum üzerindeki etkilerini detaylı bir şekilde inceleyen Türküsev, bilinçli medya tüketiminin önemine vurgu yaparak, katılımcılara günlük hayatta daha bilinçli bir medya kullanımı için önemli tavsiyelerde bulundu.

Söyleşide aile yapısının toplumun temel taşı olduğuna dikkat çeken Türküsev, aile içinde sağlıklı iletişim, sevgi ve anlayışın toplumsal dayanışmayı nasıl artırabileceğini anlattı. Aynı zamanda medyanın aile ilişkilerine olan etkilerini de ele alarak, bilinçli medya kullanımının aile bağlarını güçlendirebileceğine vurgu yaptı.  Program sonunda Sevda Türküsev katılımcılardan büyük alkış aldı.   Sevda Türküsev, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve eşi Gökşen Tutuk’u sahneye kendisi davet etti. Çiçek ve plaket takdimi yapan Mustafa Tutuk “ Sevda Türküsev’e bu güzel akşam için çok teşekkür ediyoruz. İyi ki geldiniz, Yalovalı vatandaşlarımıza bilgi dolu eşsiz bir gece sundunuz” şeklinde konuşarak düşüncelerini dile getirdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.