Terminale Yaz Bakımı Yapıldı

Yalova Belediyesi, ÅŸehirlerarası otobüs terminalinde yaza hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Terminalde baÅŸlanan çalışmalarda ekipler, iç ve dış cephe boyama, çatı yalıtımı ve tabelaların yenilenmesi gibi bakım ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor…

Terminale Yaz Bakımı Yapıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 37 views

Yalova Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinde yaza hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Terminalde başlanan çalışmalarda ekipler, iç ve dış cephe boyama, çatı yalıtımı ve tabelaların yenilenmesi gibi bakım ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Yıllardır faaliyet gösteren ve zamanla yıpranan terminal binasının yenilenmesi için Yalova Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar devam ediyor. İç ve dış cephede boyama çalışmalarını sürdüren ekipler, çatıda da gereken yalıtım çalışmalarını tamamlıyor. Dış cephede tabelaların da yenilenmesi sağlanarak terminal, estetik bir görünüme kavuşturulacak.

Terminalde faaliyet gösteren firma temsilcileri ve vatandaşlar, yapılan çalışmalar sebebiyle Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e teşekkür ettiler.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.