Turgut Kurt Caddesinde Kanalizasyon Hattı Çalışması

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kanalizasyon ana arter taşıyıcı hattında arıza giderdiler. Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Taşliman Mahallesi Turgut Kurt Caddesi’nde kanalizasyon ana arter taşıyıcı..

Turgut Kurt Caddesinde Kanalizasyon Hattı Çalışması
Yayınlanma: Güncelleme: 190 views

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kanalizasyon ana arter taşıyıcı hattında arıza giderdiler.

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Taşliman Mahallesi Turgut Kurt Caddesi’nde kanalizasyon ana arter taşıyıcı hattında meydana gelen arızaya anında müdahale ettiler.

Çınarcık Belediyesi ekipleri kanalizasyon ana arter taşıyıcı hattındaki arızanın tadilat ve yenileme çalışmasını tamamladılar. Arızanın klozetlerin içine ıslak mendil ve erimeyen cisimleri atılması sonucu meydana gelen tıkanıktan kaynaklandığı ortaya çıktı.

Çınarcık Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan; klozetlerin içine ıslak mendil ve erimeyen cisimleri atmamaları ve mutfak lavabolarına evsel yağları dökmemeleri önemle rica olunur. Aksi halde hatların tıkanmasına ve yağışlı havalarda taşmalara neden olmaktadır.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.