Türkiye Belediyeler Birliğinden Çınarcık Belediyesine Ekskavatör

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in girişimleriyle Çınarcık Belediyesine , Türkiye Belediyeler Birliğinden bir adet lastik tekerlekli hidrolik ekskavatör hibe edildi. Türkiye Belediyeler Birliğinden hibe yoluyla bir adet lastik tekerlekli hidrolik..

Türkiye Belediyeler Birliğinden Çınarcık Belediyesine Ekskavatör
Yayınlanma: Güncelleme: 339 views

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in girişimleriyle Çınarcık Belediyesine , Türkiye Belediyeler Birliğinden bir adet lastik tekerlekli hidrolik ekskavatör hibe edildi.

Türkiye Belediyeler Birliğinden hibe yoluyla bir adet lastik tekerlekli hidrolik ekskavatör Çınarcık Belediyesi araç filosuna kazandırıldı.

Çınarcık için her şeyin en iyisini ve en güzelini yapma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer,” Ankara’ya her gidişimizde bu tür hibeleri araştırıyoruz. Türkiye Belediyeler Birliğine de araç konusunda müracaat etmiştik. Hamdolsun aracımız geldi. Vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli hizmet verebilmek adına belediyemizin makine ve araç parkını genişletmeye devam ediyoruz. Hizmet kalitesinin artması ve daha hızlı hizmet edebilmek için iş makinesi ve araçlar son derece önemlidir. Araç filomuza katılan yeni hidrolik ekskavatör bize çalışmalarımızda büyük güç katacaktır.. Bu aracın ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bu anlamda desteğini bizden esirgemeyen Türkiye Belediyeler Birliği Bakanımız Sayın Fatma Şahin hanımefendiye ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.