Tutuk, Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Başkan Tutuk, çat kapı yaptığı ziyaretlerde esnafa hayırlı, bol kazançlar dileyip talep ve önerilerini dinledi. Esnafın ve hemşehrilerinin..

Tutuk, Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 108 views

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Başkan Tutuk, çat kapı yaptığı ziyaretlerde esnafa hayırlı, bol kazançlar dileyip talep ve önerilerini dinledi.

Esnafın ve hemşehrilerinin yanında olmayı sürdürüp yoğun iş temposuna rağmen evlere ve dükkanlara konuk olmaya devam eden Başkan Mustafa Tutuk’un son durağı Kirazlı Sanayi Sitesi oldu. Esnafları tek tek ziyaret eden Tutuk, belediye tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında esnaflara bilgiler vererek sorularını cevaplandırdı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tutuk, “Emek ve alın terinin kalbi, şehrimiz ekonomisinin lokomotifi olan sanayi sitesinde esnaf kardeşlerimizle buluştuk. Çat kapı yaptığımız ziyaretlerde bizleri güler yüzle karşılayan değerli esnafımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yalova Belediyesi olarak bu şehirde yaşayan insanların daha mutlu ve huzurlu bir kentte yaşaması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Şehrimizin birçok noktasında şu anda altyapı ve üstyapı yatırımlarımız devam ediyor. Esnaflarımızın bize iletmiş olduğu talep ve sorunları da ortak akıl ile çözmenin gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.