“Tutuk, Şehrin Dört Bir Yanında Devam Eden Çalışmaları İnceledi”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, altyapıdan üstyapıya şehrin dört bir yanında devam eden çalışmaları inceledi. Hafta sonu mesaisinde de sahada olmaya özen gösteren Tutuk, ilk olarak konteyner kentteki çalışmaları ardından..

“Tutuk, Şehrin Dört Bir Yanında Devam Eden Çalışmaları İnceledi”
Yayınlanma: Güncelleme: 128 views

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, altyapıdan üstyapıya şehrin dört bir yanında devam eden çalışmaları inceledi. Hafta sonu mesaisinde de sahada olmaya özen gösteren Tutuk, ilk olarak konteyner kentteki çalışmaları ardından safran deresinde başlayacak düzenleme çalışmalarını yakından takip etti.

Ekibiyle birlikte güzel işleri hayata geçirdiğini kaydeden Tutuk, “Yalova’da değişim ve dönüşüm devam ediyor. Hafta sonu mesaimize ilk olarak konteyner kentteki çalışmaları inceleyerek başladık. Ardından safran deresinde başlayacak düzenlemeleri ve son olarak günün yorgunluğunu ise tabi ki çocuklarla attık. Parklarda yaptığımız düzenlemelerde oldukça mutlu olan gençler benimle maç yapmak istediler. Bende isteklerini kırmayarak onlarla maç yaptım. Kazanan dostluk ve kardeşlik oldu” ifadelerini kullandı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.