Vizyon Cadde Açılıyor

Altınova Cumhuriyet Bulvarı Vizyon Cadde açılışı, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 29 Ekim 2023 Pazar günü gerçekleştiriliyor. Yenilenen altyapı, üst yapı ve peyzaj çalışmamalarının ardından Altınova Cumhuriyet Bulvarı Vizyon Caddesi açılıyor. Açılışın..

Vizyon Cadde Açılıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 153 views

Altınova Cumhuriyet Bulvarı Vizyon Cadde açılışı, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 29 Ekim 2023 Pazar günü gerçekleştiriliyor.

Yenilenen altyapı, üst yapı ve peyzaj çalışmamalarının ardından Altınova Cumhuriyet Bulvarı Vizyon Caddesi açılıyor. Açılışın ardından “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Anısına Pedallıyoruz Bisikletini Al Gel” etkinliği düzenlenecek. Erkinlikte; Altınova Belediyesi tarafından her haneye dağıtılan bisikletlerle ilçe turu atılacak.

Kasım ayında tamamlanacak

Son çalışmalarda 6 bin ton asfalt uygulamasının yapıldığını ifade eden Baş Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Sağlık Caddesi, Atatürk Bulvarı ve ilçe merkezdeki yol çalışmaları devam ediyor. Asfalt çalışmalarımız kasım ayı içerisinde tamamlanacak.

Kaldırımlar engelliye uyumlu

Toplamda 11 bin metrekare baskı beton kaldırım çalışmalarımız 2023 yılı içerisinde bitecek. Engelli vatandaşlarımızın kullanımını kolaylaştıran 2 metre genişliğindeki kaldırım çalışmalarımıza muhtelif yerlerde devam ediliyor. Toplamda 5400 metre uzunluğunda kaldırım yapılacak.

“Gece ayrı bir güzel”

Bulvarımızda vatandaşlarımızın yürürken dinlenebileceği parkledler oluşturduk. Parkledler dışında yürüyüş noktalarına ilave olarak bank montajları da yapılacaktır. Bisiklet yollarımızın imalatlarına devam ediyor. Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallerimize bisiklet park yerlerimizin montajlarını gerçekleştiriyoruz. bollard aydınlatmalar ile beraber direk aydınlatmalarının da yer aldığı bulvarda ışıklandırma ile bulvarımız gece ayrı bir güzelliğe sahip oldu” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.