Yalova Belediyesi’nden Özel Bireylere İllüzyon Gösterisi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Alime Paşa Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Nadide Üstündağ Yıldırım Özel Eğitim Okulunun düzenlediği etkinliklere Yalova Belediyesi’de destek verdi. Yalova İl Milli Eğitim..

Yalova Belediyesi’nden Özel Bireylere İllüzyon Gösterisi
Yayınlanma: Güncelleme: 138 views

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Alime Paşa Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Nadide Üstündağ Yıldırım Özel Eğitim Okulunun düzenlediği etkinliklere Yalova Belediyesi’de destek verdi.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyon da Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen illüzyon gösterisine özel bireyler ve aileleri de katılım sağladı.

Alime Paşa Özel Eğitim Uygulama Okulu konferans salonunda gerçekleştirilen illüzyon gösterinde çocuklar eğlenceli dakikalar yaşadı. Yapılan programdan dolayı mutlu olduklarını belirten aileler, Yalova Belediyesi organizasyonuyla gerçekleştirilen illüzyon gösterisinden dolayı Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a teşekkürlerini ilettiler.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.