Yalova Esnafı E-Ticarete Yoğunlaşacak

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul internet alışveriş sektörünün öncülerinden Trendyol ile işbirliği yapılacağını açıkladı. Esnaf odası seçimlerinde teknolojiyle uyumun gerçekleştirileceğini, esnafın sanal ticarette aktif olmasını amaçladıklarını söyleyen..

Yalova Esnafı E-Ticarete Yoğunlaşacak
Yayınlanma: Güncelleme: 212 views

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul internet alışveriş sektörünün öncülerinden Trendyol ile işbirliği yapılacağını açıkladı.

Esnaf odası seçimlerinde teknolojiyle uyumun gerçekleştirileceğini, esnafın sanal ticarette aktif olmasını amaçladıklarını söyleyen Erbul, Trendyol firmasının bölge sorumluları Cem Titiz ve Olcak Akgün ile yapılacak çalışmaları planladı.

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Esnafımızın e-ticaret ile ilgili projelerimizi çok önceden açıklamıştık. Yalovamızda e-ticaret ile uğraşan veya bu sektöre yeni girmeyi düşünen esnafımızın ticari gelişimlerine katkı sunmak adına Trendyol firması bölge sorumluları Cem Titiz ve Olcay Akgün ile biraya geldik. Sektördeki güncel gelişmeler, bu sektörün artı ve eksileri ile alakalı esnafımızı bilgilendirmek, bilinçlendirmek için eğitim seminerleri gerçekleştirmek üzere kendileriyle anlaştık. Ayrıca avantajlı e-ticaret dükkanları konusunda YESO üye esnafımız destek konusunda kendileriyle mutabık kaldık. Hızlıca eğitim takvimini programlayıp esnafımıza bilgilendirme yapacağız. Her şey Yalova esnafı için!”

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.