Yalova’da İmamoğlu Rüzgarı Esti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istemek için bugün Yalova’da miting düzenledi. Oldukça kalabalık bir topluluğa hitap eden Ekrem İmamoğlu deniz yoluyla..

Yalova’da İmamoğlu Rüzgarı Esti
Yayınlanma: Güncelleme: 388 views

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istemek için bugün Yalova’da miting düzenledi. Oldukça kalabalık bir topluluğa hitap eden Ekrem İmamoğlu deniz yoluyla Yalova’ya gelirken, 16-17 yaşında Çiftlikköy’e babasının yanında geldiğini dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

“YALOVA’YI TURİZM ŞEHRİ YAPACAĞIZ”

Yalova’da öncelikli 2 görevlerinin bulunduğunu söyleyen İmamoğlu, “Burada acil 2 görevimiz var. Yalova’nın tekrar çok değerli bir biçimde tanıtıldığı, dünyanın vitrinine konulacak güzelliğinin yansıtıldığı, İstanbul’la da paslaşan bir karakterde tekrar Yalova’yı turizm şehri yapacağız. İkinci önemli konu, İstanbul’la bu şehri bekleyen Marmara Depremi’ne karşı çok güçlü ve hazır bir hale getireceğiz. Depreme dayanıklı bir Yalova olacak. Bu işleri biz yaparız” dedi.

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun olduğu yerde hak, hukuk ve adaletin olacağını söyledi. Yalova’yı geliştireceklerini kaydeden İmamoğlu, “Yalova’nın işsizlik sorununu da biz çözeceğiz. Esnafın, çiftçinin, orman içi köylerde yaşayanların, buradaki sanayicilerin sorunlarını biz çözeriz. Yalovalı kadınların, gençlerin, çocukların, emeklilerin, sorunlarını da biz çözeceğiz” ifadesini kullandı.

 

 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.