Yeni Valiler İçişleri Bakanıyla Toplantıda Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı valiler kararnamesiyle yeni görevlerine başlayacak olan valiler bugün İçişleri Bakanlığı’nda düzenlenen toplantıda Bakan Ali Yerlikaya ile bir araya geldiler. Önceki dönem Valimiz Muammer Erol ve..

Yeni Valiler İçişleri Bakanıyla Toplantıda Bir Araya Geldi
Yayınlanma: Güncelleme: 229 views

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı valiler kararnamesiyle yeni görevlerine başlayacak olan valiler bugün İçişleri Bakanlığı’nda düzenlenen toplantıda Bakan Ali Yerlikaya ile bir araya geldiler. Önceki dönem Valimiz Muammer Erol ve yeni görevine başlayacak olan Dr. Hülya Kaya’nın da katıldığı toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan yeni valimiz Dr. Hülya Kaya şu ifadelere yer verdi; “Sayın Bakanımız yeni ataması yapılan Valilerimiz ile bir toplantı gerçekleştirdi. Bizler ile tecrübelerini paylaştı, tavsiyelerde bulundu, başarılar diledi. Biz çok güçlü bir aileyiz. Anadolu’nun her bir köşesinde çok güzel hizmetler üretmek için heyecanlıyız.”

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.