Acılı Ailelerden Tepki! Trafik Kazası Tutuklusu Serbest Bırakıldı…

Geçtiğimiz Ağustos ayında Yalova’da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracın villa duvarına çarpması sonucu 3 gencin vefat ettiği, trafik kazası Yalovalıları derinden etkilemişti. Trafik kazasına sebebiyet vererek, 3 kişinin vefatına sebep..

Acılı Ailelerden Tepki! Trafik Kazası Tutuklusu Serbest Bırakıldı…
Yayınlanma: Güncelleme: 837 views

Geçtiğimiz Ağustos ayında Yalova’da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracın villa duvarına çarpması sonucu 3 gencin vefat ettiği, trafik kazası Yalovalıları derinden etkilemişti. Trafik kazasına sebebiyet vererek, 3 kişinin vefatına sebep olan aracın tutuklu sürücüsü Ö.F.Y.’nin henüz daha ilk duruşma görülmeden, kazanın üzerinden 2 ay bile geçmeden serbest bırakıldığına dair yaşanan gelişme başta acılı aileler tarafından tepkiyle karşılandı.

Aileler  yaptıkları açıklamada, “3 gencin yaşamını yitirdiği kazaya sebebiyet veren Ö.F.Y. kazanın üzerinden 2 ay geçmeden serbest bırakıldı. Davaya bakan savcının izinli olduğu dönemde, nöbetçi savcının tutukluluk halinin devamını istemesine rağmen, davacı taraf avukatlarına dahi haber verilmeden alınan bu karar vicdanları yaraladı. Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda karşı taraf avukatının siyasi bir kimliği var bu alınan karar vicdanları yaraladı” dediler.

 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.