AK Parti Subaşı’nda Önemli Buluşma

AK Parti Subaşı Belediye başkan aday adayları ve parti yöneticileri, kahvaltıda bir araya geldi. AK Parti Subaşı Belediye başkan aday adayları ve parti yöneticileri, kahvaltıda bir araya gelerek görüş alışverişinde..

AK Parti Subaşı’nda Önemli Buluşma
Yayınlanma: Güncelleme: 351 views

AK Parti Subaşı Belediye başkan aday adayları ve parti yöneticileri, kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Subaşı Belediye başkan aday adayları ve parti yöneticileri, kahvaltıda bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

Görüş alışverişi

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Subaşı Belde Başkanı Serka Gedik ve yönetimi, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa ve Subaşı Belediye Başkan aday adayları Subaşı’nda kahvaltıda bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

“Birlik ve beraberlik” vurgusu

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül yaptığı konuşmada “birlik ve beraberlik” vurgusu yaparak dayanışmanın önemini ve gereğini dile getirdi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, “Bu güzel şehirin güzel insanlarına hizmet etmek için heyecan duyan, gayret gösteren herkese teşekkür ediyor, hizmet yarışında tüm yol arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.