Atik: “Halkımın Görüşünü Alarak Çözemeyeceğim Bir İş Yok”

Çiftlikköy CHP İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Oktay Atik, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP’den Çiftlikköy Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Atik neden aday olduğunu aktararak,..

Atik: “Halkımın Görüşünü Alarak Çözemeyeceğim Bir İş Yok”
Yayınlanma: Güncelleme: 403 views

Çiftlikköy CHP İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Oktay Atik, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP’den Çiftlikköy Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Atik neden aday olduğunu aktararak, “2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurumuzu yapmak için karşınızdayız. Kısaca bir kendimi tanıtmak isterim. Oktay Atik Kimdir sizlerle paylaşalım. 1979 Yılında Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğretimimi Çiftlikköy, liseyi Yalova’da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezunu oldum. 2009 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak gösterildim. Çiftlikköy halkının teveccüh ile belediye meclis üyesi olarak seçildim. Belediye meclis üyeliği görevinde. Encümen üyeliği ve çeşitli komisyonlarda başkanlık ve üyelik görevlerinde bulundum. 2010 yılında seçimle Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy ilçe başkanı oldum. Bir dönem ilçe başkanlığı görevini yürüttüm. Bu dönem içerisinde 2010 yılı Anayasa Referandumu ve 2011 Milletvekili Seçim süreçlerini geçirdim. Seçimler ve çalışmaları konusunda bir hayli tecrübeliyiz. 2019 yılında da yine Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl ve ilçe örgütümüzün teveccühü ile İl Genel Meclisi Üyesi Adayı oldum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Genel Meclisi Üyesi ve Grup Başkanvekili olarak görevime devam etmekteyim. Her şeyden önce doğup büyüdüğüm yere hizmet etme aşkıyla bu göreve talip oldum. 20 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nin içerisinde siyasi kademelerde görev yaptım. Cumhuriyet Halk Partiliydim ve Cumhuriyet Halk Partili olarak devam ediyorum. Neden adayıyız? Cumhuriyet Halk Partisi olarak Çiftlikköy belediye olduğundan itibaren seçim kazanamadık. Biz Çiftlikköy’ü sosyal belediyecilikle tanıştırarak, şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla halkımızla ve ekiplerimizle beraber daha ileriye taşımak iddiasıyla bu yola çıktık. Çiftlikköy’de şeffaf belediyecilik konusunda büyük sorunlar var. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olmak istiyoruz. Halkımızla iç içe halka hizmet etmek şiarıyla yolumuza devam ediyoruz. Hizmetin özünde insanı koyduk, insanın olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Biz insanımıza hizmet etmek için bu göreve talip olduk. “ şeklinde açıklama yaptı.

ÇİFTLİKKÖY’ÜN SORUNLARINI ÇÖZEBİLECEK KAPASİTEYE SAHİBİM

Tüm sorunların çözülebileceğini aktaran Atik, “Çiftlikköy’ün birçok sorunu var. Bunun bilincindeyim. Bu tecrübeye de sahibim. Çiftlikköy’ün sorunlarını bilen, Çiftlikköy’ün sorunlarını çözebilecek kapasiteye sahibim. Halkımın desteği ile halkımla birlikte, halkımın görüşünü alarak çözemeyeceğim bir iş yok. Bu inanca sahibim, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.