Ay Deresinin Islah Çalışmalarına Başladı

Çınarcık Belediyesi ve Devlet Su İşleri ile birlikte Ay Deresinde onarım ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Ay Deresi onarım ve düzenleme çalışmaları için..

Ay Deresinin Islah Çalışmalarına Başladı
Yayınlanma: Güncelleme: 138 views

Çınarcık Belediyesi ve Devlet Su İşleri ile birlikte Ay Deresinde onarım ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Ay Deresi onarım ve düzenleme çalışmaları için düğmeye bastı. Çınarcık Belediyesi ile Devlet Su İşlerinin ortaklaşa yürüteceği onarım ve düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ekipler Ay Deresinde fizibilite çalışmasının ardından onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına hızlıca devam ediyorlar. Ekipler Ay Deresi içerisine temel beton döküm çalışmalarını yürütüyorlar. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, çalışmaları yakından takip ederek, personele yapmaları gerekenler hakkında talimatlar verdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.