Başkan Gürel’e Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, tebrik ziyaretleri kapsamında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Mehmet Gürel, “Hayırlı olsun temennilerini ileten, başarılarımız için destek ve dualarını esirgemeyen hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Şehrimize değer..

Başkan Gürel’e Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
Yayınlanma: Güncelleme: 32 views

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, tebrik ziyaretleri kapsamında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Mehmet Gürel, “Hayırlı olsun temennilerini ileten, başarılarımız için destek ve dualarını esirgemeyen hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Şehrimize değer katacak işlere ve projelere imzamızı atacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Mahalle Muhtarlarından Ziyaret

Yalova’nın 14 mahalle muhtarı, Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Vatandaşla resmi kurumlar arasında köprü vazifesi gören mahalle muhtarları ile bir araya gelmekten ötürü memnuniyetini dile getiren Başkan Gürel, “Yalova’yı birlikte yöneteceğiz. Sık sık bir araya gelerek mahallelerimizdeki sorunları masaya yatırıp çözüm yolları arayacağız” dedi.

Görev süresi boyunca muhtarlarla iş birliği içerisinde çalışacağını söyleyen Başkan Gürel, “Yerel yönetimlerin halkla buluşmada ilk ve en önemli basamağı olan siz kıymetli muhtarlarımız ile iş birliği içerisinde çalışacağız. Sık sık bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarını masaya yatırıp çözüm yolları arayacağız. Yalova’mızı tabiri caizse parmakla gösterilen bir şehir haline getireceğiz. Nazik ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Yalova Barosu’ndan Ziyaret

Yalova Barosu Başkanı Avukat Elif Turnacı Çavuş ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Gürel’in bir diğer konuğu oldu. Başkan Gürel, seçmen iradesinin sandığa ve sonuçlara yansıması konusunda özverili çalışmalarından dolayı tüm avukatlara teşekkürlerini sundu.

Başkan Mehmet Gürel, Yalova Barosu Başkanı Avukat Elif Turnacı Çavuş ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sunarak; “Bu makamlar hepimiz için gelip geçici. En önemlisi kurumlar arasında istişareyi devam ettirebilmek. Vatandaşa hizmeti en iyi şekilde ulaştırmak. Bunun çabası içerisindeyiz. Ayrıca seçmen iradesinin sandığa ve sonuçlara yansıması konusunda özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere ve tüm avukatlara teşekkür ederim” dedi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Başkan Gürel’in Konuğu Oldu

Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Başkan Gürel’i, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yalova Temsilcisi Hüseyin Uygun ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ederek tebrik etti.

Her oda ve derneğin görüşüne önem verdiğini belirten Başkan Gürel, “Şehrimiz hızla büyüyen, gelişen, nüfus yoğunluğu artan bir şehir. Nüfusun artmasına buna paralel olarak inşaat sektörü de şehrimizde büyümeye devam etmekte. Sizlerde bu sektörde önemli bir noktada yer almaktasınız. Bende şehir plancısı olarak şehrimizin daha düzenli ve sağlam yapılarla güzelleşmesini istemekteyim. Sizlerin her birinizin öneri ve taleplerine her zaman açığım. Elbirliği içinde şehrimizi daha güzel görüme kavuşturacağımıza inanıyorum” dedi.

STK Temsilcileri ile Vatandaşlardan Ziyaretler Devam Ediyor

STK temsilcileri, iş insanları ve vatandaşları makamında konuk eden Başkan Gürel, Yalova için toplumun her kesimiyle uyum içerisinde çalışacaklarının altını çizdi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürel, kentin dinamikleri olarak nitelendirdiği STK’ların başkan ve yöneticileri ile sohbet ederek istişarede bulundu.

Kendisini kutlamak üzere belediye başkanlık makamına gelen vatandaşlar, kamu görevlileri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile tek tek görüşen Başkan Mehmet Gürel, ziyaretleri ve iyi dilekleri için kendilerine teşekkür etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.