Başkan Tutuk’tan Yalovaspor’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Süper Amatör Lig’de mücadele eden ve Kocaeli’ne yapılan hazırlık maçından dönerken Yalovaspor’un takım otobüsünde yangın çıktı. Yangın sonrası Yalovaspor Tesislerini ziyaret eden Başkan Tutuk, sporculara geçmiş olsun dileklerini iletti. Kocaelispor..

Başkan Tutuk’tan Yalovaspor’a Geçmiş Olsun Ziyareti
Yayınlanma: Güncelleme: 198 views

Süper Amatör Lig’de mücadele eden ve Kocaeli’ne yapılan hazırlık maçından dönerken Yalovaspor’un takım otobüsünde yangın çıktı. Yangın sonrası Yalovaspor Tesislerini ziyaret eden Başkan Tutuk, sporculara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kocaelispor U-19 futbol takımıyla yaptıkları hazırlık maçı sonrası dönüş yolundaki Yalovaspor’un sporcu ve teknik heyetini taşıyan otobüste, Kocaeli-Yalova karayolunda seyir halindeyken yangın çıkmış sporcular ise hızlıca tahliye edilmişti. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülmüş, araç kullanılamaz hale gelmişti.

Antrenman Sahasında Ziyaret Etti

Olayın ardından Yalovaspor Tesislerine ziyarette bulunan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, kulüp başkanı İsmail Kaya ile görüşerek olay ile ilgili bilgi aldı. Futbolcuları antrenman sahasında ziyaret eden Başkan Tutuk, sporculara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Tutuk, “ Öncelikle siz değerli sporcularımız ve teknik heyetimizin yaşadığı bu talihsiz yangın sebebiyle çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Tekrar çok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Her zaman yanınızdayım ve destekçinizim ” diyerek duygularını dile getirdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.