Çiftlikköy Belediyesi’nin Whatsapp Hattı Hizmete Girdi

Yeni nesil belediyecilikte hızlı çözümlere öncelik veren Çiftlikköy Belediyesi, WhatsApp hizmet hattını devreye aldı. 50 Bini aşkın Çiftlikköylü ile sürekli iletişimde olmayı hedefleyen Çiftlikköy Belediyesi Çağrı Merkezi, WhatsApp uygulaması ile..

Çiftlikköy Belediyesi’nin Whatsapp Hattı Hizmete Girdi
Yayınlanma: Güncelleme: 552 views

Yeni nesil belediyecilikte hızlı çözümlere öncelik veren Çiftlikköy Belediyesi, WhatsApp hizmet hattını devreye aldı. 50 Bini aşkın Çiftlikköylü ile sürekli iletişimde olmayı hedefleyen Çiftlikköy Belediyesi Çağrı Merkezi, WhatsApp uygulaması ile entegre olarak yeni bir uygulamaya geçti. Whatsapp entegrasyonunun sağlanmasıyla birlikte Çiftlikköylüler artık çağrı merkezi ve e-posta sisteminin yanı sıra, 444 89 12 numaralı WhatsApp hattından da arzu ettikleri zaman belediye yetkilileri ile iletişim kurabilecekler.

YENİ NESİL BELEDİYECİLİKTE HIZLI ÇÖZÜM

Çiftlikköy Belediyesi’nin WhatsApp hattının devreye girmesiyle birlikte yeni nesil belediyecilikte bir adım daha attıklarını dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “2015 yılında 444 89 12 no’lu hattan ulaşılabilen çağrı merkezimizi ve cozummerkezi@yalovaciftlikkoy.bel.tr adıyla e-posta sistemimizi devreye alarak hemşerilerimizin anlık sorunlarına çözüm getirme noktasında hizmet vermeye başlamıştık. Şimdi WhatsApp entegrasyonumuzu da başlattık. Çağrı merkezimizdeki görevli arkadaşlarımız, WhatsApp aracılığı ile ulaşan istek, talep ve önerileri kayıt oluşturarak belediyemizin hangi müdürlüğü veya birimi ile ilgili ise oraya yönlendiriyorlar. Birimlere giden bu talep veya sorunların çözülüp çözülmediği de yine çağrı merkezimizin operatörleri tarafından birimlerden geri dönüş alınarak kontrol ediliyor ve talep sahibine bilgi veriliyor. Dolayısıyla Çiftlikköy Belediyesi’nin birimlerine ulaşmak artık çok daha kolaylaştı” diye konuştu.

2023’ÜN İLK YARISINDA GELEN 6849 ÇAĞRI, İLGİLİ BİRİMLERE İLETİLDİ

Çiftlikköy Belediyesi’nin 444 89 12 numaralı çağrı merkezi ve WhatsApp hattı, gelen mesajlara anında cevap verebilmesini sağlayarak vatandaşa büyük kolaylık ve hız sağlıyor. Verilere göre 2023’ün ilk yarısında e-posta ve çağrı merkezi aracılığıyla belediyeye ulaştırılan 6849 çağrı ilgili birimlere iletilirken, Çiftlikköylüler bu hattı kullanarak belediye otobüsleri sefer saatlerinden, ilaçlama taleplerine, yol ve kaldırım sorunlarından yeni yapılarla ilgili taleplere kadar pek çok konuda tüm merak ettiklerini sorarak, talep ve şikayetlerini doğrudan iletebiliyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.