Çınarcık Yeni Modern Futbol Sahası Protokolü İmzalandı

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, yeni spor tesisi yapım çalışmalarının hız kazanması için düğmeye bastı. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer bugün Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı..

Çınarcık Yeni Modern Futbol Sahası Protokolü İmzalandı
Yayınlanma: Güncelleme: 290 views

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, yeni spor tesisi yapım çalışmalarının hız kazanması için düğmeye bastı.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer bugün Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaretinin ardından Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile birlikte yeni modern futbol sahası protokolünü imzaladılar.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in başvurusu üzerine Çınarcık’a sentetik çim yüzeyli yeni modern futbol sahası yapılmasına karar verdi. Kararın ardından Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk arasında sahanın yapımı için protokol imzalandı.

Çınarcık’a kazandıracak olan yeni modern futbol spor tesisi 80×120 metre sentetik çim sahadan, 1800 kapasiteli seyirci tribünden ve soyunma odalarından oluşacak.

Çınarcık’a hayırlı olması temennisinde bulunan Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’e , Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.